FUL İÇİN NASIL ÇALIŞMALIYIZ? - MATEMATİK & GEOMETRİ - SINAVLARA HAZIRLIK - OKULA DESTEK - GÖKHAN ÖZKARS

“Bizim için zor yoktur imkansız ise biraz zaman alır”

Yardıma ihtiyacın mı var ?

Bize ++90-551-859-1372 bu numaralardan ulaşabilirsiniz.

Hemen Arayın
HABER

FUL İÇİN NASIL ÇALIŞMALIYIZ?

Paket isimlerindeki A ve B seviye arasındaki fark nedir?

Her ikisi profesyonel sınav hazırlık programıdır. Farkı ise şudur, B de ek olarak  ISP ve KARMA iki program eklidir.

NASIL İLERLEYECEĞİM?

TEMELİM YOKSA YA DA ZAYIF İSE :

PAKET ADI: ISP nedir? Matematiğe ısındırma programıdır. Tüm karmaşayı korkuyu bitirir. Günde 1-2 saatle 1 haftada biter. (ilk çalışılması gereken programdır) Sonra KARMA ya geçilir.

PAKET ADI: KARMA Nedir? Karma en güzel soruların bir araya getirilerek hücreleme metodu ile ilk 12 işlemsel matematik konusunda her türlü soruyu çözmenize destek veren 9.sınıf tabanlı bir programdır. Temel değildir.  Matematik hakimiyetinize zemin hazırlar. Adayı 15 netlik duruma taşır. Günde 1-2 saatle 1 ay sürede biter. Bu programa çalışırken 35 ci videoya kadar aday başka kaynaktan soru çözmemelidir. Sadece video altında size sunulan çözümsüz pdften tekrar amaçlı çözmelidir. Başka kaynaklarda ilk testlere ileriki konulardan soru eklenebiliyor. Siz bunu bilmediğiniz için çözemiyor konuyu anlamadığınızı sanıp tekrar baştan çalışıyorsunuz. Bu ise size zaman kaybı yaşatıyor. Bundan sonra ise matematik programına başlıyoruz.

TEMELİM VARSA:

ALDIĞINIZ PROGRAMDA ISP VE KARMA YOKTUR. DOĞRUDAN MATEMATİK İLE BAŞLIYORUZ. Aşağıda bahsettiğimiz şekilde sırayla ilerliyoruz.

PAKET ADI: MATEMATİK. BU PROGRAMDA NELER VAR, NASIL ÇALIŞALIM? Bu bölüm içinde a ve b seviye iki farklı anlatım göreceksiniz. Her iki anlatımda size açıktır. Paket adındaki a ve b seviye bunu asla karıştırmayınız. Çalışmaya b seviyeden başlamanızı tavsiye ederim. Eğer b seviyede çalıştığınız konuya hakimseniz aynı başlıkla a seviyeden konuyu dinleyebilirsiniz, b seviye bittikten sonra a seviyeden genel bir tekrar amaçlı bakabilirsiniz. Matematik içerisindeki bölüm sıralamalarına uyarak ilerleyiniz. Ders videolarında rehberliğim vardır. Her ders videosu altında çözümlü çözümsüz pdf vardır.  Matematik kısmında sıralamaya göre ilerlediğinizde hiçbir sorun yaşamazsınız.

SIRAYA GÖRE İLERLERKEN  FİLTRELEME METODU İLE KARŞILAŞACAKSINIZ. PEKİ NEDİR BU?  Etkin bir çalışma olup öğrencinin hızlı, pratik şekilde düşünme becerisi kazanmasını, mantık yürütme becerisini güçlendirmesini, muhakeme gücünü geliştirmesini, soruya girmeyi öğrenmesini, her şekilde soruyu çözme becerisi kazanmasını sağlayan bol soru çözümlü programdır. Yeni nesil soruları kolayca çözersiniz.

YUKARIDAN AŞAĞI SIRAYLA İLERLERKEN MATEMATİK PROGRAMI İÇİNDE A ve B Ortak seviye Anlatımla karşılaşırız. Burada artık bütün öğrenciler beceri ve bilgi bakımından homojen duruma geldikleri için seviye düzeyi tam sınav hazırlık şeklinde yürütülmektedir. Bu kısımda problemler ele alınır bu kısım bittiğinde ise size verilen YENİ NESİL SORU BANKASI programından da faydalanınız. 

Bu kısımda ilerlerken karşınıza bu kez IQ soruları (sayısal ve şekil mantık)- Rutin Olmayan problemler-Sayısal mantık başlıklı derslere bakabilir her türlü soruya hazırlıklı olabilirsiniz. Aşağı doğru inildikçe son bölüm konuları da bitirilerek artık programı tamamlamış olursunuz.

PAKET ADI: Yeni Nesil Soru Bankası : Bu kısım pdf test ve video çözümden oluşur. 1000 üstü özel soru içerir. Çözümler hocamız tarafından ayrıntılı yapılır. Bu program 15 tane farklı soru bankası çözmeye eşdeğerdir. Öğrenciye sınavda gelebilecek soruları çözdürür. Zaman kaybı yaşamasını önler. Gerçek seviyesini net olarak gösterir.

PAKET ADI : Geometri: Sıfırdan bol antreman yaptırarak kademeli şekilde pratiklik kazandırır ve 1 ay sürede günde 1 saat zaman ayırmakla fule yakın yaptırır. 

PAKET ADI : Ayt dediğimiz mat 2 nin tüm zor konuları size rasyonel sayılar konusu kadar basit gelir. AYT de ne zorlukta olursa olsun konu hakimiyetiniz ve edindiğiniz bilgi sizin o soruya iyi bir yorum yapmanızı sağlar. Matematik ciddiyet işidir. Hiçbir zaman rehaveti kabul etmez. Burada size göstereceğim teknikleri kaynak kitaplarda göremezsiniz. Ayt için aldığınız destek her ne olursa olsun bu kaynak mutlaka elinizin altında olmalıdır. Biz sürprizlere kapalıyız. İşimizi her türlü olasılığa karşı hesap ederek yaparız. Bu kaynak hedefi büyük olan öğrenciler içindir.

DERSE GİRİŞ NASIL OLUYOR: Satın alım sonrası mailinize gelen kullanıcı bilgisi ve şifrenizle oturum açtığınızda profil kısmından size tanımlı paket adlarını göreceksiniz. Oradan derslere giriş sağlıyorsunuz.

PDF: Her ders videosu altında çözümlü çözümsüz pdf vardır. Bazı noktalarda ödev pdfleri vardır. Ayrıca hocamızın hazırladığı SORU BANKASI KİTABI  pdf i indirebilirsiniz. İNDİR.

whatsapp