SİZLERDEN GELEN SORULAR - MATEMATİK & GEOMETRİ - SINAVLARA HAZIRLIK - OKULA DESTEK - GÖKHAN ÖZKARS

“Bizim için zor yoktur imkansız ise biraz zaman alır”

Yardıma ihtiyacın mı var ?

Bize ++90-551-859-1372 bu numaralardan ulaşabilirsiniz.

Hemen Arayın
HABER

SİZLERDEN GELEN SORULAR

SORU-CEVAP

SORU: Hocam sizi beğenerek takip ediyorum. Sınava yakın zaman da paket alsam diyorum daha mı iyi olur?

CEVAP: Bu sizi strese sokar. Biran evvel alıp başlamak gerekir. Zamanı daraltmak sizi yoracaktır. Keyifli şekilde çalışmak varken kendinizi sınırlamayınız. Sonuçta geleceğiniz için mücadele veriyorsunuz.

SORU: LGS örnek dersi izledik hocam çok beğendik. Burada sizle soru cevap yapmanın dışında başka soruları olduğunda size soru sorabiliyor muyuz?

CEVAP: Whatsapp üzerinden bana soru sorabildiği gibi her sene ekim ayında whatsapp soru çözüm grubu kurarız. Bu grupta ebeveynlerde ben de varım.

SORU: Hocam kalan süremi merak ediyorum. Bu dersler ömür boyu açık kalabilir mi?

CEVAP: Profil kısmına tıklayarak kalan paket sürenizi görebilirsiniz. En fazla 12 ay süre ile kullanıma açıktır. Ömür boyu imkansızdır. Şöyle ki her izlediğiniz ders videosunda şirkete bir maliyet yansımaktadır. Youtube gibi düşünmeyiniz. Youtube maliyet giderlerini yani kendi masraflarını aldığı reklamlarla karşılamakta ve size bir ödeme yansıtmamaktadır. Ancak bol sayıda reklam izletmektedir. Biz eğitim işi yaptığımız için reklam vs alamayız. Yani youtube mantığı ile çalışamayız. Bu nedenle maliyetler kullanıcıya yansımaktadır. Bunu bir örnekle size açıklamaya çalışayım. Size bir yazlık kiralıyoruz. Siz elektrik su doğalgaz kullanıyorsunuz ama çok ama az ihtiyaca göre değişiyor. Biz bunu günlük kira bedeli içerisinden karşılıyoruz. Bazı durumlarda kullanıcılardan kaynaklı zarar durumları çıksa da şirketimizin büyüklüğü bu durumu kapatıyor. Biz bu ders yayınlarını 8 farklı ülkeden yapıyoruz.

SORU: Hocam ben tyt ayt b seviye aldım. Burada altı tane paket var. ilk önce ısp den başlıyoruz galiba ?

CEVAP: Evet B seviye program aldınız. ISP ile başlıyoruz. Ardına karma paketle devam ediyoruz. Karma pakette 63 ders var. 35. derse kadar hep benimle kal yani başka kaynaklardan soru çözme. Her ders videosu altında çözümlü çözümsüz pdf var. Bir defada sen çözümsüzden çözerek devam et. 35. dersten sonra dilediğin soru bankasından soru çözebilirsin. 35. derse kadar beklemeni istememin sebebi şudur: Her kaynak ileri ki konulardan bazı soruları ilk konuların testleri içerisine koyabiliyor. Siz bunu fark edemediğiniz için konuya eksik çalıştım düşüncesiyle tekrar aynı konuya çalışmaya çalışıyor ve vakit kaybı yaşıyorsunuz. Bunu önlemek için size tavsiyem ısp ve karma da 35. ders bitene kadar sadece video altlarındaki çözümsüz pdfleri bir defada sizin çözmenizi istiyorum. Sonra tyt matematik ile devam ediyoruz. Bana sormak istediğinde whatsapp dan ulaşabilirsin.

SORU: Hocam programı aldım. Gelen kutusuna mail gelecekti hala gelmedi?

CEVAP: Tüm postalara bakınız bazen spama yani gereksiz kutusuna düşebilir. Baktığınızda mailleri göreceksiniz.

SORU: Hocam alacağım paketin süresi sınava 10 gün kala bitiyor. Bunu sınava kadar açık tutamaz mıyız?

CEVAP: 20  günü geçmemek kaydıyla kısa süreleri dert etmeyiniz. Bu tip olaylarda sınava kadar açık kalır. Yani süre eklenir.

SORU: Hocam bugün 6.sınıf programın aldık. Cepten seyredebiliyoruz ama tablette oynamıyor. Neden?

CEVAP: Tablette uzantı dosyanız eksik olabilir, chrome sürümü güncellenmemiş olabilir veya başka bir nedenle olabilir. Siz başka bir tarayıcıda deneyiniz opera , microsoft edge veya mozilla firefox vs gibi. Çalışır.

SORU: Hocam paketi aldık bize mail geldi fakat içerisinde şifre yoktur göremedik?

CEVAP: Daha önceden kaydınız olduğu için önceki şifrenizle derslere devam edebilirsiniz. Şifre sisteme ilk defa kayıt yaptıranlara gelir.

SORU: 11.sınıf öğrencim var. Buna 11.sınıf mı alalım tyt mi ne tavsiye edersiniz.

CEVAP: 11.sınıf almanızı tavsiye etmem. Şimdiden tyt ayt b seviye programla başlamasını isterim. Hem 11 in derslerine hem de gireceği sınava hazırlığa başlamış olur. İyi bir sıralama için 11 den başlanılması daha iyi olur.

SORU: YKS hazırlık için dersler online mı ve kaçar kişilik olacak?

CEVAP: Dersler site üzerinden tamamı hazır yüklü öğrenci şifre ile giriş yapıyor dilediği saatte dilediği dersi tekrar tekrar izleyebiliyor.

SORU: Hocam nasıl kayıt oluyoruz? Fiyat bilgisi alabilir miyim?

CEVAP:  https://gokhanozkars.com/urunkategori/tyt-ayt-hazirlik

SORU: Hocam video ders paketlerinin içinde her konuyla ilgili ders notları var mı? Paketin içinde örneğin problemler konusu ile ilgili ders notları var mı?  Her konuyla ilgili taktik veriyorsunuz ya bunlar notlar halinde var mı? bu notları pdf olarak bilgisayarımıza indirebiliyor muyuz? 

CEVAP: Her ders videosu altında çözümlü ve çözümsüz ders notları pdf olarak vardır. Bunları bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.

SORU: Matematiği neredeyse sıfır olan Üniversite sınavlarına girecek öğrenciye uygun paketiniz var mı?

CEVAP: Tyt Ayt B seviye program bu öğrenciler içindir.

SORU: Programlar bize kitap olarak mı gelecek? Videoları tekrar tekrar izleyebilecek miyim?

CEVAP: Programlar video şeklinde ve pdflerden oluşur. Siz şifrenizle site üzerinden dilediğiniz dersi yapabiliyorsunuz. Sınır yoktur. Dilediğiniz konuya dilediğiniz saatte izleyebilirsiniz.

SORU: 1 aylık program içeriği ile 12 aylık program içeriği aynı mıdır? Farkı nedir ve siz ne önerirsiniz?

CEVAP: İçerikler tamamen aynıdır. Farkı kullanım süresidir. İdeal olanı sınav tarihinize kadar açık kalacak şekilde olmasıdır. Kısa süreli olanlar şunun için vardır. Veli veya öğrenci bizi sezon sonunda veya sınava az bir süre kala keşfetmiştir.  Bu nedenle tercihi kısa süreli programdan yana yapmak mecburiyetinde kalmasıdır.
SORU: A seviye ile B seviye arasındaki fark nedir?

CEVAP: İçerikler tamamen aynıdır. Tek farkı B seviye programlarda ISP ve KARMA temel programlar eklidir.

SORU: Filtreleme Metodu nedir?

CEVAP: Yeni nesil problemleri çözmede zorlanan adaylara özel çalışmalar yaptırarak kazanımlarla soruları çözmelerini sağlatmayı hedefler.

SORU: Geometri düzeyim sıfır ve yeni nesil geometri sorularına yer verdiniz mi?

CEVAP: Geometri temelden başlar konu kavratıcı bol antreman sonrası soru çözümleri yapılır. Daha sonra Bunların Yeni nesil sorulara uygulanışı gösterilir.

SORU: ISP nedir?

CEVAP: Matematikten korkmuş, öğrenmeyi amaçlamış ama bir türlü başaramamış ve bu dersten soğuyan öğrencileri tekrar kazandıran, matematiğe ısındırma programıdır.

SORU: YÖS programları içerisinde  IQ matematik var mıdır?

CEVAP: Evet IQ matematiğin tamamı anlatılmış bol soru çözümleri yapılmıştır.

SORU: AYT matematik kısmında teknikleriniz var mı?

CEVAP: Elbette en güzel yöntemleri içinde barındırır. Örneğin 24 veya 30 derste anlatılan trigonometriyi bol soru çözümüyle 6 derste bitiriyorsunuz.

SORU: Çocuğum bir tık iyi... Acaba 4.sinif programı mı yoksa direk 5.sinif mı iyi olur bilemedim

CEVAP: Programı çocuğun seviyesine göre almanızı tavsiye ederim. 

SORU: Seyredilen video tekrar açılabiliyor mu?

CEVAP: İzlediğiniz ders videosunu tekrardan sınırsız izleyebilirsiniz.

SORU: İyi günler.. matematik dersleri çok güzeldi ama tamamlayamadım. Aldığım paketi tamamlamak istiyorum en azından kalan kısmı ödesem kalan 10 ay kullanım hakki için olur mu?

CEVAP: Ne kadar süreye ihtiyacınız var ise aynı paketi alabilirsiniz. Sistem yine kaldığınız yerden devam eder.

SORU: Ödeme yaptığım an başlasın olur mu?

CEVAP: Ödemeniz yapıldığı an sistem otomatik açılır. Mailinize kullanıcı bilgileri şifre gelir. Tüm postalara ve gereksiz kutunuza (spama) bakmanız önerilir. 

SORU: Ben eft ile ödemeyi, sizin site üzerinden mi yapacağım?

CEVAP: Siz site üzerinden eft ile ödemeye geç dedikten sonra sipariş talebi oluştur butonunu tıklayıp mavi onay tikini görünüz. Daha sonra cep telefonunuzdan mobil uygulamanızdan eft yaparsınız. Ödeme yapıldığı an mail hesabınıza şifre gelir ve anında sitem açılır.

SORU: Hocam video ders paketlerinin içinde TYT AYT de geometri de var mı?

CEVAP: Ürün resminde ve açıklama kısmında ismi geçen her program paket içindedir. Geometri tyt ayt paketlerinde vardır?

SORU: X-ir Problemler paketi daha farklı problemler mi içeriyor yoksa sınav paketleriyle aynı mı?

CEVAP: Sınav hazırlık içerisindeki problemler ile aynıdır.

SORU: KPSS A ve B arasındaki fark nedir?

CEVAP: Bu iki programda içerikler aynıdır tek farkı B olanda ek olarak ISP ve KARMA temel programlar eklidir.

SORU: Lise1 öğrencim var. Covid ten dolayı orta öğretim iyi geçmedi. Ne önerirsiniz?

CEVAP: Temeli zayıf bu öğrencimize özel 9.sınıf anadolu b proje programını öneriyorum. Bu program içinde temelde çok zayıf kalmış öğrenciler için ısp programı ve karma program vardır. Bu iki program öğrencimizi kısa sürede düzene koyar. Ardına 9.sınıf matematik ve geometri programıyla devam ederek başarılı bir öğrenci konumuna gelir. Whatsapp üzerinden benimle iletişim kurabilir.

SORU: EFT ile ödemeyi seçtikten sonra ödemeye geç diyoruz. Peki ödemeyi sizin sistemden mi yapıyoruz kendi cep mobil uygulamamızdan mı?

CEVAP: EFT ile ödemeye geç diyoruz. En son çıkan sipariş talebi oluştur butonuna basarak sisteme kaydınız düşüyor. Daha sonra ödemenizi kendi cep mobil uygulamanızdan ıbana göndererek gerçekleştiriyorsunuz. Ödemeniz yapıldığı anda sizin mail hesabınıza kullanıcı giriş bilgileri şifre geliyor. Tüm postalara gereksiz kutusunua (spama) bakınız.

SORU: Kredi seçeneği ile ödemeye geç dediğimizde taksit seçeneklerini ve vade oranlarını görebiliyor muyuz?

CEVAP: Kredi seçeneği ile ödemeye geç dediğinizde kart bilgilerinizi girmeye başlayınca otomatik taksitlendirme ve vade seçenekleri karşınıza çıkar. 12 aya kadar taksitle alım yapabilirsiniz. Bu ödemeniz kredi kartı ile gerçekleşir. Banka hesap kartınızla gerçekleşmez.

whatsapp